top of page

Project Efteling

Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?

 

Armoede onder kinderen is extra schrijnend omdat ze zelf geen invloed hebben op hun situatie. Nooit kunnen ze aan hun vriendjes op het schoolplein vertellen dat ze op vakantie zijn geweest, of een dagje weg... Velen van hen raken dan ook snel in sociaal isolement...wij zeggen; tijd voor een nieuw project!

 

Stichting Candy Promise organiseert  een volledig verzorgd dagje uit naar de Efteling.

 

Maar liefst 50 kinderen uit Zuid-Limburg zullen binnenkort een hele dag lekker in de watten worden gelegd. Zo kunnen ze even hun zorgen vergeten en samen mooie herinneringen maken.

 

Uiteraard is jouw hulp hierbij zeer welkom! Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden als begeleider of een donatie doen via Tikkie. Meer weten of wil jij / jouw bedrijf ons op een andere manier helpen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten Zuid-Limburg

​Kinderarmoede in Zuid – Limburg  ligt boven het landelijk gemiddelde. Wij gaan kinderen uit minder bedeelde gezinnen de mogelijkheid  bieden om  een dagje weg te gaan met hun gezin.  Middels een zelfgeschreven brief, een tekening of een berichtje kunnen kindjes zichzelf aanmelden. 

LET op: inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Je kunt ons mailen indien je alsnog mee wilt, we hanteren een wachtlijst. Als een kindje wordt afgemeld, bellen wij de eerstvolgende op de wachtlijst om hem/haar persoonlijk uit te nodigen. 

241041688_983065225601091_3815865025860616496_n.jpg
bottom of page