top of page

Actuele projecten

Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?

 

Armoede onder kinderen is extra schrijnend omdat ze zelf geen invloed hebben op hun situatie. Nooit kunnen ze aan hun vriendjes op het schoolplein vertellen dat ze op vakantie zijn geweest, of een dagje weg... Velen van hen raken dan ook snel in sociaal isolement...Wij vinden dat elk kind ertoe doet! 

 

Stichting Candy Promise organiseert regelmatig nieuwe projecten voor deze doelgroep.  Zo kunnen ze even hun zorgen vergeten en samen mooie herinneringen maken. 

Onze volgende actie vindt plaats op vrijdag 12 juli! We organiseren dan een volledig verzorgd uitje naar Steinerbos! 
Ouders/verzorgers zijn deze keer ook van harte welkom. Zo kunnen ze samen met hun kindjes mooie herinneringen maken en zorgeloos genieten. 

Het doel van dit project?! Wat dacht je van: nieuwe herinneringen maken, isolement en eenzaamheid doorbreken, het zelfvertrouwen een boost geven, vrienden maken, creatief bezig zijn, lekker eten en drinken en bovenal zorgeloos genieten. 

 

Uiteraard is jouw hulp hierbij zeer welkom! Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden als begeleider of een donatie doen via Tikkie. Meer weten of wil jij / jouw bedrijf ons op een andere manier helpen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten Zuid-Limburg

​Kinderarmoede in Zuid – Limburg  ligt boven het landelijk gemiddelde. Wij gaan kinderen uit minder bedeelde gezinnen de mogelijkheid  bieden om  een dagje weg te gaan met hun gezin.  Middels een zelfgeschreven brief, een tekening of een berichtje kunnen kindjes zichzelf aanmelden. 

unnamed.jpg
bottom of page