top of page

Actuele projecten

Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?

 

Armoede onder kinderen is extra schrijnend omdat ze zelf geen invloed hebben op hun situatie. Nooit kunnen ze aan hun vriendjes op het schoolplein vertellen dat ze op vakantie zijn geweest, of een dagje weg... Velen van hen raken dan ook snel in sociaal isolement...Wij vinden dat elk kind ertoe doet! 

 

Stichting Candy Promise organiseert regelmatig nieuwe projecten voor deze doelgroep.  Zo kunnen ze even hun zorgen vergeten en samen mooie herinneringen maken. 

Onze volgende actie vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023. In samenwerking met Kinderopvang Best4Kids en Brasserie Darwin in Heerlen, organiseren wij een SUPER leuke activiteiten dag.
Ouders én hun kindjes zijn welkom om mee te doen met de allerleukste activiteiten zoals knutselen, cupcakes bakken én versieren, schilderen, muziek maken, Zumba dansen, schminken, hutten bouwen en veel meer. Ter afsluiting mogen alle deelnemers een eigen pizza bakken.

 
Het doel van dit project?! Wat dacht je van: nieuwe herinneringen maken, het zelfvertrouwen een boost geven, vrienden maken, creatief bezig zijn, lekker eten en drinken en bovenal zorgeloos genieten. Er hebben zich al
110 deelnemers aangemeld. 

 

Uiteraard is jouw hulp hierbij zeer welkom! Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden als begeleider of een donatie doen via Tikkie. Meer weten of wil jij / jouw bedrijf ons op een andere manier helpen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten Zuid-Limburg

​Kinderarmoede in Zuid – Limburg  ligt boven het landelijk gemiddelde. Wij gaan kinderen uit minder bedeelde gezinnen de mogelijkheid  bieden om  een dagje weg te gaan met hun gezin.  Middels een zelfgeschreven brief, een tekening of een berichtje kunnen kindjes zichzelf aanmelden. 

LET op: inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Je kunt ons mailen indien je alsnog mee wilt, we hanteren een wachtlijst. Als een kindje wordt afgemeld, bellen wij de eerstvolgende op de wachtlijst om hem/haar persoonlijk uit te nodigen. 

241041688_983065225601091_3815865025860616496_n.jpg
bottom of page